Onze aanpak

Er zijn eindeloos veel manieren om te renoveren. Daarom is Conco het aanspreekpunt met een gerichte focus op een zorgeloze verbouwing voor uw appartement, woning of commercieel project. Dit in combinatie met een nauwgezette opvolging en coördinatie. Conco beheerst de verschillende aspecten: van structurele werken tot keuken, badkamer, dressing, maatkasten, vloeren, parket en verlichting. Elke verbouwing, klein of groot, wordt met de meeste weloverwogen zorg en vakkennis uitgevoerd. Een to-the-point communicatie, correcte afspraken en het streven naar een strakke planning is een belangrijke meerwaarde binnen dit bedrijf. Conco biedt u het juiste plan van aanpak doorheen uw renovatieproces.

Think

Samen met u bekijken we alle mogelijkheden voor uw renovatieplannen. Wij staan klaar om u op alle vlakken te adviseren en inspireren, zonder de gebudgetteerde renovatiekosten uit het oog te verliezen. In onze lifestyle showroom krijgt u meteen een beeld van alle mogelijkheden.

Sketch

Tijdens de ontwerpfase vertalen wij uw wensen en verwachtingen in concrete plannen. Er gaat veel aandacht naar een optimale indeling van elke ruimte zodat die de karakteristieke elementen van de hedendaagse samenleving reflecteert. De materiaalkeuze en kleurenkeuze wordt samen met u afgetoetst en een 3D-sfeertekening visualiseert meteen het uiteindelijke resultaat.

Create

Samen met een team van ongeveer twintig vakmensen, garanderen wij u een optimale kwaliteit voor een geslaagde totaalrenovatie. Een uitgekiend samenspel van afbraak en opbouw samen met ons interieurdesign, voor keukens, badkamers, dressing, vloer-en wandbekleding, parket en van verlichting tot schilderwerken en raamdecoratie: Dat is onze succesformule voor uw totaalconcept.

Deliver

Wij coördineren alles zelf. U heeft slechts één aanspreekpunt. Een strakke planning, uitmuntende vakkennis, dagelijkse coördinatie, correcte afspraken en excellente persoonlijke service zijn onze sleutelwoorden. Doorheen het volledige verbouwingsproces bent u in de betrouwbare handen van Conco en zijn vakkundig, deskundig en professioneel team.

Stylish renovated