Wie zijn wij?

Wie een appartement wil inrichten of renoveren moet keuzes maken. Het is niet altijd eenvoudig om een oplossing te vinden die perfect aansluit bij uw smaak en budget. Verkiest u modern, klassiek, eigentijds, tijdloos, stedelijk, landelijk, minimalistisch of romantisch? Elke opdracht benaderen we met een open geest. Bij ons is geen plaats voor bandwerk. Vormgeven is creëren. Onze lifestyle showroom op de Natiënlaan biedt een pak interessante tips, nieuwe ideeën en originele inspiratie. U ervaart er een weelde aan ideeën met oog voor de nieuwste trends, compleet met leefruimte, tv meubel, badkamer, keuken en slaapkamer. We kunnen er rustig uw vragen beantwoorden en ideeën visueel uitwerken. Kortom: uw dromen tastbaar maken. Conco creëert uw warme thuis, dit is dé garantie voor jarenlang woonplezier.

Co Van den Berghe
Zaakvoerder

Co Van den Berghe heeft met zijn 25 jaar ervaring een sterke reputatie uitgebouwd in de bouw- en renovatiesector. Hij is energiek, gedreven en is een specialist op het terrein. Een dagdagelijkse werfopvolging, coördinatie en punctuele uitvoering is zijn missie en visie. Co’s uitgebreide expertise is scherp en doordacht en vooral zijn technische achtergrond is zijn herkenbaar handschrift.

Stefanie Packo
Interieurdesigner

Met reeds tal van jaren ervaring in de sector heeft Stefanie in 2017 de stap gezet om te starten binnen het bedrijf van haar partner. Zij staat voor een sterke relatie met de klanten, volgt alles nauwgezet op en wordt geapprecieerd voor haar fijne en weloverwogen ontwerpen. Attentie voor details en creatief denken is daarbij zeer belangrijk, zowel bij het uittekenen van het concept in fotorealistische 3D tekeningen als in het uitwerken van het project met technisch plan.