Realisaties: OUR STORY

Bij de renovatie van deze charmante woning kregen wij van de eigenaars de tip om het ontwerp een subtiele vintage knipoog te geven…

evenwel rekening houdend met enkele van de originele aspecten, kleurcombinaties en materiaalkeuzes die een jong gezin optimaal kan benutten.

De keuken werd vervaardigd in een donkere houtsoort gecombineerd met een zacht en fris pastel getint werkblad in uiterst gemakkelijk te onderhouden keramisch materiaal.

2 smeedijzeren deuren met een asymmetrische verdeling geven de hall een open en ruimtelijk gevoel, die je meteen verleid om het lichtrijke salon te betreden.

De op maat gemaakte elegante kastenwand fungeert als tv meubel, haardwand en opbergruimte. Deze slaagt er in, bij het binnenkomen alle aandacht naar zich toe te trekken.

Een knappe match van licht geolied parket met het donkere van het meubel en de smeedijzeren touch mist zijn gevraagde effect niet.

De master bathroom trakteert deze familie op zachte natuur toetsen met enkele zwarte elementen.

XXL wanden en vloer in hun marmerlook stralen warmte en klasse uit.

Het badkamer meubel in walnoot effect met wastafel in corian geeft het geheel een gebruiksvriendelijk en complete beleving.

Eindresultaat, super tevreden klanten waar thuis komen en thuis werken in een ongedwongen sfeer de nodige dynamiek aan deze fotografe geeft.

Foto’s your.story.kh