Realisaties: The perfect hide away

Het Creëren van een moment van rust, zeer dicht bij hun atelier, compact en leefbaar, sober en met een minimum aan materialen, dit waren de keywords van ons nieuw project voor dit hard werkend koppel.

Het appartement dat we te zien kregen was flink gedateerd, niet echt naar de normen van de nieuwe eigenaars. Voor ons een toffe uitdaging want met knipoog naar hun tijdsgebrek, waren wij genoodzaakt enkele elementen te behouden en deze zo knap en strak mogelijk te optimaliseren. Een keuken die overvloeit in een multifunctionele wand met opbergschuiven en het tv-meubel met indirecte sfeerverlichting werden volledig uitgewerkt in donker fineer eik.

De inkomhal werd eveneens naar een hoger niveau getild met lineair en architecturale verlichting, afgewerkt met een een stalen deur die reikt van vloer tot plafond. Slaapkamers met hun badkamers werden volledig onderhanden genomen hier werd de verhaallijn eveneens doorgetrokken.

We zijn er in geslaagd om voor hen een relaxte vibe te scheppen, want eenmaal ze de deur achter zich dicht trekken, begint hun bedrijvig leven opnieuw.